20 ottobre ore 11:45 – 12:30.
Location: stand dell’Università di Pisa – Ingresso libero.
A cura di Prof.ssa Angela Zinnai, Dott.ssa Monica Macaluso e Dott. Nicola Mercanti
Bottiglia di vino o sottomarino? Come capire cosa accade al vino che matura nelle profondità del mare al di là delle mode che rendono questa scelta un’interessante nicchia di marketing? Cercheremo di comprendere, con l’aiuto delle tecnologie innovative, cosa accade al prodotto che riposa in fondo al mare.
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Deep red: wine aging and sea depths, a possible combination. Scientific investigation into the evolution of a product that matures at the bottom of the sea
October 20, 11:45 a.m. – 12:30 p.m.
Location: stand of the University of Pisa – Free admission.
Edited by Prof. Angela Zinnai, Dr. Monica Macaluso and Dr. Nicola Mercanti
Wine bottle or submarine? How to understand what happens to wine that matures in the depths of the sea beyond the fads that make this choice an interesting marketing niche? We will try to understand, with the help of innovative technologies, what happens to the product that rests at the bottom of the sea.